Veckans bästa och sämsta Champions League elva

Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

Champions League drog igång nu i veckan och den första omgången bjöd på allt från ett målkalas på Camp Nou succédebut. Nu har goal.com utsett veckans bästa och sämsta start 11:a. 7 mål framåt och 0 bakåt gör Barcelona till veckans topp och Celtic till veckans flopp. I alla fall om man frågar goal.

champions-leuage-2017

Bästa elvan utses

När den bästa elvan utses har nämligen Barca flest platser i hela startelvan. Celtic tog precis lika många platser fast i den motsvarande och dåliga elvan. Neymar som stod för 1 mål och 4 assist och tilldelades anfallsplatsen bredvid lagkamraten och tremålsskytten Messi. Samt hattrickhjälten i Manchester City Sergio Aguero. Den sista spelaren i Barca som tog plats var nyförvärvet Andre Gomez.

Veckans sämsta elva domineras istället av Celtic, Totenham och Bourussia Mönchengladbach. De sistnämnda åkte på en tung 4-0 förlust mot Manchester City på bortplan. Samtidigt som Totenham förlorade med 2-1 mot Monaco på Wembley. I anfallet så får Harry Kane sällskap av Edinson Cavani trots att hangjorde PSGs enda mål i  1-1 matchen mot Arsenal.