Zlatan klar för Manchester United

Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

Nu har Zlatan gått ut på sin instagram med att hans nästa klubb är Man United

Nu har Zlatan gått ut på sin instagram med att hans nästa klubb är Manchester United. Zlatan gick i våras ut med att han lämnar Paris Saint Gairmain efter 4 år i klubben . I flera månader har de spekulerats om vilken klubb. Nu har Zlatan gått ut på sin instagram med att hans nästa klubb är Manchester Zlatan ska spela i nästa säsong och nu är det klart att det blir den engelska klubben Manchester United. Zlatan har tidigare spelat i klubbarna Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan och PSG

zlatan-till-united

Zlatan återförenas med Jose Mourinho

Efter Zlatans övergång till Manchester United så e den nu klart att han återförenas med sin gamla vän och tränare Jose Mourinho. Zlatan och Mourinho arbetade även  tillsammans i Inter under hans tid där innan han lämnade för FC Barcelona 2009.

Vilket nummer får Zlatan?

Zlatan har tidagare bärt fem olika nummer i sin klubblagskarriär nummer 9 i Ajax, Juventus och Barcelona 8 i Inter 11 i Milan och 18 och 10 i PSG. Men inget av de numren är lediga i Manchester United. De numren som är lediga mellan 1-20  är 2, 3, 6 , 13, 14 och 15. Men är de något som av dem som skulle tilltala Zlatan? Tidningen The Sun har tidigare rapporterat att Zlatan antagligen kommer att få Anthony Martials nummer 9 och att Martial får säsongens flopp Memphis Depays nummer 7. Ett annat alternativ är att Zlatan får Adnan Januzajs nummer 11 eftersom Januzaj är långt ifrån ordinarie i Manchester Uniteds trupp. Men om Zlatan skulle få välja nummer själv så skulle han säkert ha valt nummer 10 men problemet där är Wayne Rooney har nummer 10.